Περισσότερα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
IVO666121

Προσφορά 2x Variolink Esthetic DC Ρητινώδης κονία 9gr δώρο ZirCAD Cement refill 8,5gr

456,00 € (χωρίς Φ.Π.Α.) 549,65 €
Ρώτησε μας

Προσφορά με την αγορά 2 Variolink Esthetic DC 1x9gr,χρώματος της επιλογής σας, παίρνετε δώρο 1 ZirCAD Cement 8,5gr .

Παρακαλώ σημειώστε στις παρατηρήσεις τα χρώματα που επιθυμείτε .

Το δώρο αποστέλλεται απευθείας απο την Ivoclar Vivadent στο ιατρείο σας .

Η προσφορά ισχύει εως 31/08/2025.

VARIOLINK ESTHETIC REFILL

Η Variolink® Esthetic DC είναι διπλού πολυμερισμού, αισθητική ρητινώδης κονία για την μόνιμη συγκόλληση των απαιτητικών αποκαταστάσεων από κεραμική και συνθέτες ρητίνες.

Η ιδέα βασίζεται στις ρητινώδεις κονίες Variolink II, η οποία έχει τεκμηριωμένη αξία στην κλινική πράξη για πολλά χρόνια.

Οι πέντε αποχρώσεις του συστήματος Effect επιτρέπουν συγκόλληση της αποκατάστασης με ουδέτερη απόχρωση ή την επίτευξη σταδιακής αύξησης ή μείωσης της φωτεινότητας.

Ο φωτοενεργοποιητής Ivocerin®, κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ο οποίος δεν περιέχει συν-ενεργοποιητές με αμίνη, εξασφαλίζει εξαιρετική σταθερότητα στις αποχρώσεις του υλικού.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Ο διαχειριστής του ιξώδους συνδυάζει άριστα την καλή ρεολογική συμπεριφορά του Variolink Esthetic με την σταθερότητά του. Ως αποτέλεσμα, η περίσσεια της κονίας ρέει ομαλά από τα όρια της αποκατάστασης.

Ο έξυπνος συνδυασμός τού αντιδραστικού φωτοενεργοποιητή Ivocerin και ενός φίλτρου, ευαίσθητου στο φως, επιτρέπει στον/στην οδοντίατρο να απομακρύνει την περίσσεια του υλικού εξαιρετικά καλά μετά τον επιτυχή προ-πολυμερισμό με φως.

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σε συνδυασμό με τον Adhese® Universal και το Monobond® Plus, η Variolink Esthetic αντιπροσωπεύει την επιτυχημένη κλινική συγκόλληση των απαιτητικών αποκαταστάσεων.

Aπό τις επιλογές μπορείτε να διαλέξετε από τα  5 διαθέσιμα χρώματα, κάθε συσκευασία είναι 5γραμμαρίων.

Neutral , Warm, Light, Light + , Warm+ 

Στο link μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες και να δείτε τα διαθέσιμα χρώματα.

http://www.ivoclarvivadent.com/variolink-esthetic/el/?utm_source=banner&utm_medium=banner&utm_campaign=2015%20Variolink%20Mail%20Ba#esthetic

ΖirCAD Cement

Ρητινωδώς τροποποιημένη υαλοϊονομέρης κονία για συγκόλληση αποκαταστάσεων από οξείδια του ζιρκονίου

H νέα αποτελεσματική, εύχρηστη και οικονομική κονία για τη συγκόλληση αποκαταστάσεων από οξείδια του ζιρκονίου.

Πλεονεκτήματα 

    Εύκολη αφαίρεση περίσσειας

    Απελευθερώνει φθόριο

    Λεπτό πάχος φιλμ

    Δεν απαιτεί χρήση επιπλέον primer/conditioner 

    Οικονομική και αξιόπιστη

    Ιδανική για αποκαταστάσεις IPS e.max

    Κατάλληλη για τη συγκόλληση μεταλλοκεραμικών αποκαταστάσεων και αξόνων από υαλονήματα, μέταλλα και κεραμικά υλικά.

 

Περισσότερα
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δωρεάν έξοδα αποστολής

Επιστημονική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση

18.000 διαθέσιμα προϊόντα

Εμπορία προϊόντων με την επίσημη υποστήριξη των κατασκευαστών

Ποιότητα πιστοποιημένη κατά ISO

Άμεση τηλεφωνική υποστήριξη στο - 211 102 2910

Ρυθμίσεις

Περισσότερα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.