Η εταιρία μας, εκτός από τις εισαγωγές ιατρικών και οδοντοτεχνικών ειδών, κατασκευάζει εργαλειοθήκες, στηρίξεις προβολέων και ακτινογραφικών όπως και ειδικές κατασκευές που διευκολύνουν την εργονομία ενός οδοντιατρείου. Στις κατασκευές αυτές εμπλέκεται ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων της εταιρίας μας, από τον σχεδιασμό έως το φινίρισμα των προϊόντων αυτών.

Χάρη στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο τεχνικών μας προσφέρουμε εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών, ακόμα και την ίδια μέρα στην Αττική, Χαλκίδα, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Ρόδο, Ιωάννινα. Διαθέτουμε άρτια και ταχύτατη τεχνική εξυπηρέτηση και για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα εφόσον προηγηθεί συνεννόηση με το τεχνικό μας προϊστάμενο στην Αθήνα.

Ειδικό τμήμα τεχνικών παρέχει υποστήριξη για τις χειρολαβές, κλιβάνους και μικροσυσκευές σας. Πάντα με τα γνήσια ανταλλακτικά, ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς από τα εργοστάσια, με τα κατάλληλα εργαλεία και λογικές τιμές στοχεύουμε στην άμεση σίγουρη τεχνική υποστήριξη. Και πάντα με τα τελευταία πρότυπα ποιότητας ISO 9001 τα οποία πληρεί η εταιρία μας.

Προσφέρουμε δωρεάν άμεση παραλαβή και αποστολή χειρολαβών, μικροσυσκευών με δικό μας προσωπικό εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης. Επίσης συσκευές ή χειρολαβές που θα εισέλθουν στη SADENT στην Παιανία προς επισκευή από τον ίδιο τον ιατρό, επισκευάζονται εντός λεπτών.

Σε περίπτωση βλάβης oρισμένων συχνοτήτων laser, κλιβάνου, κομπρεσέρ, φωτοπολυμερισμού, φούρνου πορσελάνης, εργαστηριακού μοτέρ, χειρουργικής αναρρόφησης, , χειρουργικού μοτέρ, παρέχουμε δική μας συσκευή ωσότου επισκευαστεί η δική σας.

Η SADENT κρατάει επίσημο αναλυτικό αρχείο από 1-1-2008 για κάθε επισκευή και επίσκεψη που εκτελεί τεχνικός από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Η εγγύηση ισχύει μόνο αν εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί επεμβαίνουν στο μηχάνημα. H SADENT είναι εξουσιοδοτημένη από τα παρακάτω εργοστάσια(με αλφαβητική σειρά) για να παρέχει επίσημη τεχνική εξυπηρέτηση :
DEKA, 3SHAPE, A-DEC, BELMONT, CATTANI, DENTALFARM, DEKA ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ LASER, DENMAT, INSTRUMENTARIUM, ΚΕRR ENDO/SYBRON ENDO, ΕURONDA, GCOMM, KAESER, METASYS, NSK, OPTOMIC, PHILIPS (λάμπες λεύκανσης ZOOM), PRESTIGE MEDICAL UK, RONVIG, ACTEON SATELEC, DENTSPLYSIRONA για τα προϊόντα SCHICK, TAU, IVOCLAR VIVADENT, WHIP MIX, WIELAND, RENFERT, ZHERMACK

οδηγός βλαβών και πιθανών λύσεων

Βιβλιο Συντηρησης Οδοντιατρικων Μοναδων

Επικοινωνία με το τεχνικό μας τμήμα στα email:

service@sadent.com

srv-n-greece@sadent.com για Μακεδονία-Θράκη

Viber: 6932481622

Τηλ : 2111022900 εσωτ. 131

Menu

Settings

Περισσότερα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.