Ψηφιακή Οδοντοστοιχία

Ψηφιακή Οδοντοστοιχία


Ψηφιακή Οδοντοστοιχία

 

Επιτυχία σε λίγα βήματα

Η Ψηφιακή οδοντοστοιχία παρέχει μια πλήρως ολοκληρωμένη ροή εργασιών για την κατασκευή των αφαιρούμενων οδοντοστοιχιών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία CAD / CAM. Τα καινοτόμα συστήματα, τα προγράμματα λογισμικού και τα υλικά προσαρμόζονται στις ανάγκες τόσο των οδοντιάτρων και των οδοντοτεχνιτών.

Η ροή εργασίας αρχίζει με την λήψη αποτυπώματος και την καταγραφή της στοματικής κατάστασης του ασθενούς. Ειδικά εργαλεία υποστήριξης είναι διαθέσιμα για να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή συλλογή των δεδομένων του ασθενούς. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται μεταφέρονται στο λογισμικό σχεδιασμού μέσω ενός επιπρόσθετου λογισμικού και ενσωματώνονται στο σχεδιασμό της οδοντοστοιχίας. Μόλις ο σχεδιασμός ολοκληρωθεί, η βάση οδοντοστοιχίας κόβεται στη μηχανή κοπής από συνδυαστικά υλικά υψηλής ποιότητας.

Η μετάβαση από αρθρωτήρα μέσων τιμών στις προσαρμοσμένες ψηφιακά οδοντοστοιχίες είναι εύκολο να επιτευχθεί με αυτήν την καινοτόμο μέθοδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Καταγραφή της σχέσης των γνάθων, του ασθενούς και της κάθετης διάσταση

 

 

 

 

2 Σάρωση, μεταφορά δεδομένων και προσαρμοσμένη σχεδίαση δισκαρίου με ενσωματωμένο το Gnathometer

 

 

 

 

3 Λήψη λειτουργικού αποτυπώματος

 

 

 

 

4 Σάρωση, μεταφορά δεδομένων και σχεδιασμός της οδοντοστοιχίας

 

 

 

 

5 Τοποθέτηση δοντιών και ολοκλήρωση των οδοντοστοιχιών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Products for dentists

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​   ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  

 

 

Centric Tray CAD  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​     ​​​​ UTS CAD  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​     ​​ Gnathometer

 

 

Scanner and Software

Τα 3Shape scanners από την έκδοση D700 και μετά ​​ είναι ιδανικά ​​ για τη μεταφορά της κατάστασης σε ψηφιακή μορφή, αφού έχουν μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα σκαναρίσματος

 

Add-on-Modul "Digital Denture Professional (DDP)"

 

Zenotec selection

Το Zenotec select ion σχεδιάστηκε με σκοπό τη βελτιστοποίηση ​​ των εργαλείων κοπής, των προγραμμάτων σχεδιασμού, των υλικών και της λειτουργίας των μηχανικών μερών, ώστε να επιτρέπει τη γρήγορη επεξεργασία των ακρυλικών και έτσι να επιτυγχάνεται ο καλύτερος συντονισμός για την ψηφιακή διαδικασία κατασκευής.

 

 

 

 

 

Products for dental technicians

 ​​ ​​ ​​​​   ​​ ​​ ​​ ​​​​   ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

 

IvoBase® CAD for Zenotec   Τray Disc for ZenotecProArt Wax Disc for Zenotec  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ IvoBase® CAD Bond

 

 

Denture teeth

Η Ivoclar Vivadent προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών δοντιών σε διαφορετικές αποχρώσεις, σχήματα και υλικά. Οι σειρές δοντιών ​​ είναι αποθηκευμένες και σαν πρότυπα σύνταξης στο πρόσθετο λογισμικό Digital Denture Professional. Αυτά τα τεχνητά δόντια φέρνουν μια εξατομικευμένη προσέγγιση στη κατασκευή οδοντοστοιχιών με την τεχνολογία CAD/CAM.

 

 

 

Η Sadent προμηθεύει προϊόντα αποκλειστικά σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. (Ιατροί,  Οδοντοτεχνίτες)

Εφόσον εργάζεστε στον τομέα της υγείας κάντε κλικ

Support